Șeful DSU, Raed Arafat, este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia coronavirusul nu există. Postarea respectivă a fost publicată aseară și a fost distribuită de peste 1.500 de ori.

Autorul postării susține că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Poliția face verificări în acest caz, potrivit surselor Digi24.

Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică.

Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări, după cum a mărturisit chiar el, la postul Digi24.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus Arafat.

„Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat șeful DSU.