Anca Florea, consilier general al Capitalei din partea PSD și fostă jurnalistă la Antena 3, a fost numită de primarul Gabriela Firea șefă la Circul București.

„Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cât mai multe spectacole de calitate!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Anunţul că Anca Florea a preluat atribuțiile de manager al Circului Metropolitan București, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director la această instituție, a fost făcut de Primăria Capitalei.

„Cu o vastă experienţă jurnalistică, cunoscuta voce de radio şi realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat şi o serie de posturi cu atribuţii în management şi comunicare, atât în Radiodifuziunea Română, cât şi în cadrul Ministerului Culturii. A fost realizatoare de emisiuni la Radio România Actualităţi, Redactor-Şef Ştiri la TVR Internaţional, membru CA la Radiodifuziunea Română etc.”, mai precizează Firea.

Primarul a omis să scrie şi că Anca Florea, în prezent consilier general PSD în CGMB, a fost și realizator de emisiuni la Antena 3, colegă cu Firea, înainte ca aceasta să intre în politică.

Fostul director al Circului Metropolitan București, Bogdan Stanoevici, a fost demis săptămâna trecută de Gabriela Firea, după ce şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Capitalei la alegerile din iunie, anul acesta.