Anca Boagiu este singurul șef de filială din Capitală care a refuzat să demisioneze de la preşedinţia PNL Sector 2. Refuzul acesteia vine după ce preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, şi ceilalţi cinci preşedinţi de organizaţii de sector au demisionat, luni dimineaţă.

Anca Boagiu şi-a explicat refuzul de a se alătura celorlalţi lideri de organizaţii PNL București. "Draga Cristi, eu aștept o analiză POLITICA încă de la alegerile locale din 2016 când am atras atenția că avem nevoie de abordare politică nouă la București și de multă seriozitate.

Din păcate nici atunci nici acum nu avem această analiză și, în consecință, un plan clar, realist și serios pentru cetățenii din București care sunt oameni informați.

Politic consider că este o altă eroare majoră la București, după lungul șir de decizii greșite și “personalizate” luate de la fuziune și până în prezent, motiv pentru care, NU SUNT SOLIDARĂ cu decizia de a demisiona în bloc sau în echipă sau sau cum vrei să îi spui.

Mult succes tuturor!", își încheie mesajul Anca Boagiu.

PNL Bucureşti a obţinut doar 15,7% din voturile bucureştenilor la alegerile europarlamentare din Bucureşti, puţin peste PSD şi mult sub USR-PLUS, alianţă care a obţinut peste 40% din voturi în Capitală.