George Harabagiu, fost strateg al lui Liviu Dragnea, fost coordonator al comunicării online a PSD, anunță că până în 9 ianuarie ex-liderul PSD va fi liber. Într-un interviu la Sputnik, Harabagiu spus că a lansat un nou partid.

Forța România este noul partid lansat sâmbătă de George Harabagiu și Alexandru Cumpănașu. George Harabagiu a declarat, la „congresul” de lansare a noului partid, ca „PSD este decimat, și că și-a trimis propriul lider dupa gratii”.

Harabagiu s-a declarat „prieten” cu Alexandru Cumpănașu, afirmând că a fost de mai multe ori acasă la el. Harabagiu s-a declarat convins ca Alexandru Cumpănașu va deveni următorul președinte al României: „Dumneavoastră sunteți de astăzi o forță”.

Noul partid a fost anunțat de Harabagiu într-un interviu pentru Sputnik, site de propagandă al Moscovei.

”În EUROPA SE STIE DEJA CA IN MAXIM 2 SAPTAMANI VOR APAREA IN ROMANIA MISCARI EXTREM DE PERCUTANTE – CARE ULTERIOR VOR DEVENI PARTIDE”, A DECLARAT GEORGE HARABAGIU PENTRU SPUTNIK.

”Coagularea unui pol naționalist, anti-sistem ar reprezenta o ‘locomotivă’ care va scoate din dezastru ADEVARATUL PSD (evident fără actuala conducere) și va conduce inerent la formarea unei majorități reale”, a mai spus fostul strateg al lui Dragnea.

”Sunt absolut de acord cu decizia lui Liviu Dragnea de a contesta actuala conducere a PSD”, a mai ținut să spună Harabagiu.

El a susținut apoi ca Liviu Dragnea va fi eliberat până la începutul anului viitor.

”Sunt născut pe 9 Ianuarie – și împlinesc 45 de ani… voi primi cel mai frumos cadou al ultimilor ani – Liviu Dragnea va fi liber până atunci!”, a mai supus Harabagiu.