Se mai întâmplă și lucruri bune în Capitală, în ceea ce privește educația. Chiar dacă Abramburica s-a reîntors la butoanele ministerului și pare hotărâtă să pună din nou învățământul pe butici, Consiliul Local Sector 2 a votat suplimentarea numărului burselor acordate elevilor.

Consilierii PNL au votat proiectul de hotărâre prin care numărul burselor care vor fi acordate elevilor crește de la 17.000 la 20.000 în semestrul 2 al anului 2018-2019.

Poate nu pare foarte mult, ținând cont de situația dezastruoasă a învățământului din România, începând cu infrastructura și terminând cu actul educațional în sine, dar orice motivare a copiilor este bine venită.

Bursele se acordă pe perioada cursurilor școlare, în funcție de frecvență, excepție făcând bursele de ajutor social care se acordă și pe perioada vacanțelor școlare.

Performanța trebuie încurajată permanent, este singurul mod prin care o societate poate progresa. Faptul că Primăria sector 2 se preocupă în ultimul timp de învățământul din sector este de salutat și încurajat.