Cel mai curtat solist al administraṭiilor locale, care a câştigat enorm de pe urma concertelor susṭinute şi plătite de primării, apreciază actuala guvernare PSD ca una din cele mai proaste din ultima sută de ani. El primeşte o replică usturătoare de la un deputat PSD.

Artistul și actorul Ștefan Bănică Jr. le cere oamenilor să meargă la vot pentru că este o datorie morală și o datorie faă de copiii care trebuie învăai că au de ales.

Unde vrei să vă creștei copiii? Ce vrei să învee? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l învei că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândii la ce nu vă place, la ce detestai cel mai tare. Te-ai dus și i-ai făcut datoria. E ca și cum i-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiina curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează! Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simit și e valabil și acum, a declarat Ștefan Bănică Jr.

În replică, deputatul PSD Liviu Pleșoianu i-a răspuns:

Sub Băsescu, timp de 10 ani, Bănică Jr. s-a luptat doar cu VETA, care i-a stricat CHIUVETA. Acum, brusc, e un mare luptător, puternic implicat politic și social, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.