Ȋn urma unei acţiuni pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche polițiștii au depistat 15 persoane și au constatat 15 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc.

Se pare că pandemia de coronavirus nu ȋi sperie pe traficanții și consumatorii de droguri, care continuă să vândă, respectiv să consume substanțe interzise.

Acțiunea de zilele acestea a fost desfăşurată de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa.

"Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum şi un grinder metalic cu urme de materie vegetală", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis luni AGERPRES.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare de cercetare penală conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.