Incidentul a avut loc vineri, la Spitalul Județean Constanța. În timp ce se lucra la sistemul de ventilație de la secția de Radiologie, o bucată din tavan a căzut sub greutatea unei pisici, conform presei din Constanța.

Se pare că mai multe pisici şi-au făcut culcuş într-un tavan fals la Spitalul Judeţean Constanţa. Tavanul a căzut sub greutatea felinelor, iar una dintre pisici a căzut pe perfuzia unui pacient.

CTnews.ro scrie că una dintre bucățile de tavan fals au căzut pe un pacient care se afla pe o targă, dar acesta nu a fost rănit în urma incidentului.


„Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoștință că s-a ajuns la aceasta situție din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilație din imediata apropiere a locației în cauza iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât să nu se mai întample incidente de acest gen”, au transmis reprezentanții spitalului.