O surpriză plăcută pentru bucureștenii din Sectorul 2 este apariția ȋn campania electorală a ȋndrăgiților actori Romică Țociu și Cornel Palade. Ei și-au arătat susținerea față de candidatul lor favorit – Dan Cristian Popescu, viceprimar și reprezentant PSD ȋn cursa pentru Primăria Sectorului 2.

“Iubiții noștri prieteni, suntem alături de bunul nostru prieten, Dan Cristian Popescu, care candidează pentru funcția de primar al Sectorului 2. Ȋl susținem cu toată dragostea și cu toată bucuria, fiți alături de Dan Cristian Popescu. Veți vota un om extraordinar, care știe cu adevărat problemele sectorului. Romică Țociu și Cornel Palade sunt alături de Dan Cristian Popescu”, spune cei doi ȋntr-un videoclip postat pe Facebook.

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 le-a mulțumit artiștilor pentru sprijin și a menționat că aceștia ȋi sunt alături de ani buni.

“Le mulțumesc bunilor mei prieteni Romică Țociu și Cornel Palade pentru sprijin și încredere.

Sunt ani de zile de când mă bucur de prietenia lor și de sfaturile pe care mi le dau necondiționat și care mă ajută să fac o politică pentru oameni.

#Aca2ă oamenii contează!”, a scris Popescu pe Facebook.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu este și favoritul alegătorilor din Sectorul 2, pentru fotoliul de primar, arată sondajele de opinie.