Ultima mutare a lui LividuDragnea a fost să-i tragă după el, în jos, pe Tăriceanu şi Firea. Ambii nu fac decât să stârnească indignarea populaṭiei. Oportunistă cum e, primăriṭa nu s-a abṭinut să nu vorbească după ce şi-a auzit numele la televizor. Firea nu vrea să vadă că toate pomenile ei electorale au fost rase de votul electoral. Propunerea lui Dragnea ca ea să candideze la preşedinṭie a fost o glumă sinistră, pe care Firea a crezut-o reală.

52,3% dintre bucureşteni au votat la alegerile europarlamentare, arătau cifrele parṭiale ale BEC, şi doar 15% au pus ştampila pe PSD. Pe aceste date, Dragnea a avansat propunerea ca Gabriela Firea să fie propunerea PSD pentru preşedinṭie. El mizează pe alte pomeni electorale pe care primăriṭa le-ar putea face până la toamnă, care să mai ridice scorul partidului. Numai din aceste considerente se poate spune că PSD ne consideră o naṭie de proşti şi de pomanagii. Replica lui Firea nu a întârziat. De fapt, ea a umplut tăcerea penibilă a PSD-iştilor după aflarea primelor rezultate.

Fiṭe de femeie sedusă, abandonată şi recurtată

Gabriela Firea i-a sugerat lui Liviu Dragnea să demisioneze, dacă vrea să ofere un minimun de onoare cetăenească”.

Nu doresc să cadă capete: de obicei, cei care pierd pleacă atunci când există onoare faṭă de colegii de partid şi faṭă de ară. Măcar atât să dăm României: minimum de onoare cetăṭenească. Noi putem dispărea ca partid, putem dispărea ca oameni politici, dar România trebuie să rămână o naiune demnă şi puternică!, a scris Gabriela Firea, după anunṭul lui Dragnea. Ipocrită şi mincinoasă, Firea şi-a continuat victimizarea. “După câştigarea alegerilor parlamentare din 2016, din păcate, am fost transformată în sac de box. Unii miniştri mi-au spus, după ce au fost schimbai, că nu au ajutat Primăria Capitalei pentru că nu era dat un ok de <sus>, ca să <nu crească Firea în sondaje>, mai afirma Firea.Am văzut şi eu procentele de la exit-poll. Nu sunt surprinsă! Este o consecinṭă a deciziilor şi comportamentului din ultimii doi ani, cel puin, mai comenta Firea cu aere de analist politic. Primăriṭa nu vede că acelaşi lucru este valabil pentru ea, că a pus oraşul în genunchi, că bucureştenii au tremurat de frig în case, că nu au apă caldă să se spele, că-i muşcă toate insectele vara, că le intră şobolanii în case, că aerul din oraş este insuportabil de respirat. Ea vorbeşte de boicotarea proiectelor sale, care vizau căpuşarea primăriei.