Un bancomat din orașul Arad a fost aruncat în aer vineri dimineață, iar hoții au fugit cu casetele cu bani. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări. Un al doilea atac a avut loc în jurul orei 4 dimineața, în comuna Belinț, din județul Timiș, cu același mod de operare. Hoții au distrus bancomatul cu un dispozitiv exploziv și au fugit cu banii din aparat.

”La faţa locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu feţele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la faţa locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă”, se arată în comunicat.

Poliţiştii încearcă să afle dacă între cele două cazuri există vreo legătură şi fac cercetări pentru furt calificat şi distrugere.

La începutul acestei săptămâni, un bancomat amplasat în staţiunea Sinaia a fost aruncat în aer. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.