Încă de la începutul vacanței, Primăria Sectorului 2, sub coordonarea viceprimarului PNL Dan Cristian Popescu, a demarat lucrări de reparații și modernizare în școli pentru ca elevii să înceapă anul școlar în condiții normale, nu printre schele și materiale de construcții.

”Cea mai bună investiție pe care politicienii o pot face este în educație. În sectorul 2 am înțeles necesitatea acestor investiții și, prin urmare, vom aduce unitățile de învățământ la standardele cerute de lege și de bunul simț!

Se execută lucrări de reparații, intervenție, consolidare, PSI. De asemenea, se vor monta sisteme antiefracție și antiincediu și platformă ridicătoare pentru persoane cu dizabilități. Terenul de sport va fi modular, iar dotările constau în: table smart, PC all in one, sonorizare clasă, sonorizare indoor-outdoor, imprimantă 3D, kit VR+AR și kit robotică.

Am demarat cel mai ambițios proiect, cu o durată de 4 ani, prin care dorim crearea unui nucleu educațional la standarde europene. Acesta include: modernizarea și refacerea infrastructurii școlare, digitalizare, siguranță, educație, astfel încât toți cei 50.000 de elevi să beneficieze de cele mai bune condiții de studiu.

Misiunea mea este ca învățământul din sectorul 2 să fie un exemplu de bună practică la nivel național. Copiii trebuie să învețe în școli moderne și să beneficieze de condiții excelente”, anunță Dan Cristian Popescu.