Viceprimarul Sectorului 2 și candidat la primăria de sector din partea PSD, Dan Cristian Popescu, are un proiect ambițios pentru următorii patru ani – modernizarea școlilor și aducerea lor la nivelul celor europene.

“Ȋn Sectorul 2, ȋnvățământul se transformă ȋntr-unul modern, inteligent, atractiv și sigur. Ȋn următorii trei ani, toată rețeaua de ȋnvățământ va fi adusă la standarde comparabile cu cele mai prestigioase școli din Europa. Școlile noastre vor deveni cele mai moderne din România. Ȋn Sectorul 2, avem un deficit de 300 de locuri ȋn creșe. Prin programul pe care ȋl voi implementa, de optimizare a spațiilor din grădinițe, respectiv de extindere a acestora, niciun copil de acasă nu va fi lăsat ȋn urmă. Pentru că acasă, educația contează!”, spune Popescu.

Ȋncă din 2016, când a devenit viceprimar, Dan Cristian Popescu a spus că va face din educație o prioritate a mandatului său. Dacă analizăm câte lucruri s-au schimbat ȋn acest domeniu, ȋn ultimii patru ani, putem spune că a reușit să ȋși respecte promisiunea.

“Ȋn 2019 au fost reabilitate și modernizate complet 15 unități de ȋnvățământ, beneficiari fiind peste 14.000 de elevi.

Ȋn prezent se află ȋn proces de consolidare, reabilitare și modernizare completă și implementare a măsurilor ISU, alte 19 unități de ȋnvățămân”, a explicat candidatul PSD.