Douã zile consecutiv, viceprimarul Capitalei Aurelian Bãdulescu a demonstrat cum se face politica localã a Bucureştiului: cu injurii şi pumni. Mai întâi a dat în scris o înjurãturã adresatã consilierului general USR Ana Cicealã pentru cã aceasta nu contenea sã cearã informaţii privind stafilococul auriu din Maternitatea Giuleşti. Al doilea act s-a produs în şedinţa de Consiliu General, dupã ce liberalul Ciprian Ciucu s-a poziţionat de partea lui Cicealã. Bãdulescu i-a cerut lui Ciucu sã-şi regleze furia într-o “smardoialã”. Primãriţa nu a reacţionat faţã de aceste mitocãnii, semn cã le încurajeazã.

Episoadele specifice neamului prost ale viceprimarului Capitelei Aurelian Bãdulescu aratã seriozitatea PSD-istã în abordarea problemelor oraşului. Acest spãlãtor al rufelor murdare din Primãria Capitalei înţelege cã politica este o troacã din care se adapã cu argumente creierele contaminate cu stafilococi. „Declar că o bag în pizda mă-sii pe Ana Ciceală”, a scris Bãdulecu în procesul verbal al şedinţei Comisiei de Sãnãtate a CGMB de marţi,11 decembrie 2018. Bãdulescu s-ar fi enervat la întrebările opoziţiei despre stafilococul auriu de la Maternitatea Gilueşti. Consiliera USR Ana Ciceală confirmă, la rândul ei, ieşirea iseterică a viceprimarului.

„Am fost astăzi la ședința Comisiei de Sănătate a Consiliului General în care am cerut să vină Gabriela Firea și să explice care este situația de la Giulești și ce măsuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat că merită să-și piardă timpul cu un astfel de subiect, așa că l-a trimis la ședință pe omul său de încredere, pe viceprimarul Aurelian Bădulescu”, a comentat Ana Ciceală pe pagina sa de socializare.
bou

” Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia”, a continuat consiliera USR.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire la adresa consilierilor opoziţiei. În iunie, la finalul unei şedinţe de Consiliu General, Bădulescu i-a numit „javre”, „fraieri”, „bulangii”, „animale” şi “prostituate” pe consilierii USR pentru că au votat împotriva unui proiect de hotărâre drag primãriţei.

Gabriela Firea nu a intervenit şi nici nu a reacţionat faţa de comportamentul lui Bãdulescu. Este de înţeles de ce nu a fãcut-o. Viceprimarul se expune public în toate acţiunile penibile ale primãriţei.