Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, iniiatorul concursului Academia Copiilor Sector 2anunṭӑ regulamentul de desfășurare și organizare a competiiei. Edilul spune cӑ “a pus la bătaie 700 de locuri în tabere educaionale în Grecia, Predeal și Costinești, în această vară, pentru elevii înscriși în program. Copii, pӑrinii și profesorii sunt invitai sӑ consulte documentul.

Potrivit regulamentului, grupele câștigătoare vor fi desemnate de unităile de învăământ prin tragere la sori și vor fi comunicate ulterior organizatorilor până la data de 17.05.2019.

Regulamentul concursului
- La concurs pot participa numai copiii din ciclurile gimnazial (clasele V-VIII) și liceal (clasele IX-XII) înscriși în cadrul programului educaional Academia Copiilor Sector 2
- Concursul se desfăoară în toate unităile de învăământ care au grupe de elevi de gimnaziu și/sau liceu înscrise în programul educaional Academia Copiilor Sector 2.
- Numărul total de premii acordate (locuri disponibile în tabere) este de 700, distribuit în 70 de grupuri formate din 10 persoane, din care un adult.

- Destinaiile taberelor și repartizările pe categorii de vârste sunt: Grecia, Paralia Katerini (acces gimnaziu și liceu), Predeal (acces gimnaziu), Costinești (acces liceu).
- Organizatorul concursului va desemna numărul de tabere și locaia de destinaie pentru fiecare unitate de învăământ. Părinii trebuie să achite doar costurile de transport.
* Grecia: 220 lei/persoană

* Predeal: 60 lei/persoană

* Costinești: 80 lei/persoană